Maatregelen Schuttingservice i.v.m. COVID-19: Lees hier meerDouglas slecht verkrijgbaar, overweeg Nobifx met langere garantie! Lees hier meer

Schutting laten plaatsen Apeldoorn

Wilt u graag meer privacy en veiligheid in uw tuin creëren? Een schutting laten plaatsen is dan onmisbaar. Met een schutting wordt uw tuin met kwaliteit schuttingmateriaal omheind én wordt het aanzicht van uw tuin versterkt. Doordat een schutting in weer en wind moet blijven staan, is het belangrijk een schutting te laten plaatsen door vakmannen. Schutting Service helpt u graag bij uw schutting plaatsen in Apeldoorn.

Waarom een schutting laten plaatsen in Apeldoorn?

We wonen in Nederland steeds dichter op elkaar. Het is dan fijn om uw eigen stuk grond te kunnen afschermen. Natuurlijk heeft u bepaalde wensen wat betreft de stijl van een schutting. Bij Schutting Service kunt u kiezen uit schuttingen van diverse materialen. Kies een kwaliteit houten schutting voor een natuurlijke look of ga voor een stevige moderne beton schutting. Doordat Schutting Service alle schuttingen in de eigen werkplaats op maat en in elke vorm kan maken, is er altijd een schutting die bij uw wensen past.

Schutting plaatsen door Schutting Service:

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Maatwerk schuttingen
 • Uitgebreid assortiment schuttingen
 • Minimaal 10 jaar garantie
 • Scherpe prijs

Offerte aanvragen!

Schutting plaatsen in Apeldoorn en omgeving

Schutting Service is dé specialist op gebied van het plaatsen van kwaliteit schuttingen. Zo plaatsen wij met alle zorg en passie schuttingen in Apeldoorn, maar zijn wij ook werkzaam in de nabijgelegen woonplaatsen:

Houten schutting laten plaatsen

Om de natuurlijke uitstraling van uw tuin te behouden, is een houten schutting de perfecte keuze. Een houten schutting geeft een warme sfeer en smelt door de natuurlijke eigenschappen samen met de rest van uw tuin. Zo krijgt u meer privacy en wordt het natuurlijk aanzicht van uw tuin benadrukt. Houten schuttingen zijn bovendien erg duurzaam en zo goed als onderhoudsarm, waardoor u weinig omkijken zal hebben naar de schutting. Wanneer u een houten schutting wilt laten plaatsen in Apeldoorn, heeft u bij Schutting Service de keuze uit diverse houtsoorten:

Grenen

Grenen is een houtsoort dat afkomstig is van de grove den. Grenenhout is samen met vuren de meest gebruikte naaldhoutsoort in Nederland bij een schutting laten plaatsen. Beide houtsoorten lijken in aanblik erg op elkaar, maar verschillen door hun eigenschappen. Grenen heeft een kenmerkende gele lichte kleur in combinatie met fijne nerven en veel groeven en kwasten. Deze eigenschappen geven een grenen hout schutting een erg natuurlijke uitstraling. Niet zo gek dat grenen een veel gekozen houtsoort is onder de houten schuttingen.

Eigenschappen: gele kleur, veel groeve en kwasten, onderhoudsvriendelijk.

Vuren

Het houtsoort vuren wordt verkregen van de fijnspar, die tijdens de feestdagen in veel huishoudens als kerstboom wordt gebruikt. Vurenhout is licht van kleur, heeft fijne nerven en bevat, in tegenstelling tot grenen, weinig noesten en kwasten. Vuren is erg fijn en zacht, waardoor het een uitermate geschikte houtsoort is om bewerkt te worden als schutting. Bovendien is het houtsoort weerbaar tegen weersomstandigheden en verkleurt het nagenoeg niet.

Eigenschappen: natuurlijke uitstraling, lichte kleur, onderhoudsvriendelijk.

Douglas

Douglas hout staat bekend om zijn stevigheid en wordt gewonnen van de Douglasspar. Het hout behoort tot duurzaamheidsklasse 3 onder de houtsoorten, wat betekent dat Douglas hout onbehandeld heel lang mee zal gaan. Het hout heeft van nature een rood-roze kleur en wordt onder weersomstandigheden iets grijzer. Door de erg sterke eigenschappen van het hout is een Douglas schutting weerbaar tegen zowel extreme buien als plagen van insecten en schimmels. Douglas hout is hiermee uitermate geschikt om een houten te schutting te laten plaatsen in Apeldoorn, waar u jarenlang van kunt genieten.

Eigenschappen: erg stevig, rood/ roze kleur, bestand tegen insecten.

Bankirai

Schuttingen van Bankirai worden gemaakt van hout dat afkomstig is van de Shorea Laevis boom. Het hout wordt gerekend tot de hardhout soorten en valt onder duurzaamheidsklasse 2. Hiermee wordt gegarandeerd dat Bankirai hout minstens 25 jaar lang mooi zal blijven. Door deze eigenschappen is een Bankirai schutting weerbaar tegen insectenplagen en blijft het stevig in de grond staan bij extreme weersomstandigheden. Het hout valt op tussen andere houtsoorten door zijn kenmerkende donkergele tot lichtbruine kleur. Wanneer u op zoek bent naar een erg stevige natuurlijke afscherming van uw tuin, dan is een Bankirai houten schutting laten plaatsen in Apeldoorn de goede keuze.

Eigenschappen: hoge duurzaamheid, mooie uitstraling, weerbaar tegen insecten, donkergeel/ lichtbruine kleur.

Nobifix

Bij een Nobifix schutting laten plaatsen in Apeldoorn, ontvangt u een luxe houten schutting van ongekende topkwaliteit. Het hout wordt verkregen van Europees naaldhout en met innovatieve technologieën getransformeerd tot hout met een bijzondere mate van duurzaamheid. Dit geeft de een Nobifix schutting meerdere voordelen. Zo gaat de houten schutting minimaal 25 jaar mee, is het erg milieuvriendelijk en is een Nobifix schutting laten plaatsen een stuk voordeliger dan een hardhouten schutting of beton schutting. Bovendien is een Nobifix houten schutting volledig onderhoudsvrij en bestand tegen plagen van insecten en schimmels. Zo geniet u tegen een scherpe prijs van een extreem sterke schutting met een prachtige warme uitstraling.

Eigenschappen: ongekende duurzaamheid, onderhoudsvrij, erg sterk, lage prijs.

Beton schutting laten plaatsen in Apeldoorn

Heeft u een moderne woning en wilt u graag deze strakke stijl doortrekken in uw tuin? Een beton schutting laten plaatsen is een uitstekend alternatief voor een gemetselde muur en geeft uw tuin een moderne touch. Schutting Service kan beton eenvoudig bewerken, waardoor een beton schutting in diverse beton motieven en afwerkingen gemaakt kan worden, zoals rotsmotief. Door de sterke eigenschappen is een beton schutting bestand tegen insectenplagen, houtrot, is het onderhoudsarm en zal het in weer en wind stevig in de tuin blijven staan. Wilt u geen omkijken naar uw schutting? Een beton schutting plaatsen is dé oplossing.

Eigenschappen: moderne robuuste look, onderhoudsvrij, duurzaam.

Hout beton schutting

Wilt u graag een schutting laten plaatsen in Apeldoorn met een natuurlijke uitstraling én met een vleugje moderniteit? Dan is een hout beton schutting precies wat u zoekt. Een hout beton schutting is namelijk een unieke samensmelting van een beton onderstel en houten schuttingplaten. Door deze combinatie kan een hout beton schutting in veel verschillende materialen, structuren en kleuren gecreëerd worden. Door de combinatie van materialen krijgt een hout beton schutting niet alleen een uniek uiterlijk, maar is het bovendien een erg stevige schutting. Bovendien beschermt het beton tegen houtrot en is de schutting vrijwel onderhoudsarm. Zo kunt u voor een lange tijd genieten van uw kwaliteit hout beton schutting.

Eigenschappen: unieke uitstraling, stevig, vrijwel onderhoudsvrij.

Een schutting laten plaatsen in Apeldoorn?

Wilt u graag een kwaliteit schutting laten plaatsen in Apeldoorn? Zoek niet langer en laat Schutting Service uw schutting plaatsen. Meer dan 25 jaar plaatsen wij kwaliteit schuttingen met passie en vakmanschap. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij alle schuttingen op maat maken en werken wij zonder tussenpartijen. Zo kunnen wij schuttingen met meer dan 10 jaar garantie bieden tegen een scherpe prijs. Wilt u uw schutting ergens anders laten plaatsen? Wij zijn ook in andere plaatsen in de provincie werkzaam!

Stel nu uw eigen schutting samen met onze schutting samensteller en ontvang gratis binnen drie werkdagen een offerte. Heeft u nog vragen? Wij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een beton schutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Nostalgie
Romeins
Graniet
Klassiek steen
Elbe
Glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort

I.v.m. de huidige slechte kwaliteit van douglas van onze leverancier, zijn deze tijdelijk niet leverbaar, omdat wij betrouwbare kwaliteit belangrijk vinden.

Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van u poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier eventueel een afbeelding van uw huidige situatie

Vanwege extreme drukte kan het versturen van uw offerte tot 5 werkdagen duren!

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
De nieuwe website staat live

Eindelijk is het zover de nieuwe dochterswebsite van Kuiper Schuttingen is online: Schuttingservice.nl. Op deze nieuwe website krijgt u een duidelijk inzicht over alle...

Lees verder
De schuttingtrends van 2017

Het nieuwe jaar breekt langzamerhand aan. En zo als elk jaar, veranderen ook komend jaar de tuintrends. Nadat de feestdagen voorbij zijn, gaan we ons weer stuk bij bee...

Lees verder
Schutting ideeën

Schuttingen zijn niet meer zoals vroeger, een simpel stuk hout dat de erfgrens tussen twee percelen aangeeft. Momenteel is een schutting één van de hoofd...

Lees verder
Schuttingservice Facebook
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
 • - Vrijblijvend en eerlijk advies
 • - Topkwaliteit schuttingen
 • - Altijd bereikbaar
 • - 100% Tevredenheidsgarantie
 • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
 • Schutting Service
 • 1e Tussendijk 16
 • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
 • info@schuttingservice.nl
 • Tel: (+31) 06 24 73 55 31
 • Wij zijn niet bereikbaar via WhatsApp!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie