Design schutting 

Enkele unieke design schuttingenEen modern design schutting maakt van uw tuinafscheiding een bijzonder element in uw tuin. Daarom kunt u bij Schutting Service een design schutting laten ontwerpen, volledig gemaakt in uw gewenste stijl. Wij hebben jarenlang ervaring met het bedenken, ontwerpen en het plaatsen van moderne tuinafscheidingen. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat wij een prachtig eindresultaat zullen neerzetten. Wij plaatsen design schuttingen op maat bij zowel particulieren als bedrijven. Ook doen we nieuwbouwprojecten.

Een design schutting is leverbaar in diverse materialen. Van hout tot beton en een combinatie van beide. Daarnaast is een design schutting ook verkrijgbaar in allerlei motieven en afmetingen.

Eenvoudig online een offerte aanvragen!

Vernieuwend en betaalbaar

Wilt u iets uniekers dan de simpele houten schutting die u overal ziet? Onze design schuttingen worden gemaakt van verschillende materialen zoals beton en hout, zo kunt u kiezen voor een duurzame én stijlvolle douglas schutting. U bespreekt met ons uw ideeën, wij maken het ontwerp. Voor een moderne schutting kunnen wij werken met vaste lijnen en gladgestreken betonplaten, waardoor er een strak en moderne schutting ontstaat. Een design schutting maakt van uw tuin een echte droomplek.

En is een dergelijke tuinafscheiding duur? Integendeel, een voor u op maat gemaakte tuinafscheiding hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij kopen de materialen namelijk in grote aantallen, waardoor wij u een vaste lage prijs kunnen aanbieden.

Een persoonlijke design schutting laten plaatsen?

Uw persoonlijke design schutting wordt pas echt volledig naar uw wensen als u uw ideeën met ons bespreekbaar maakt. Elk design voor een schutting is anders en het zal dan ook niet snel voorkomen dat u eenzelfde ontwerp elders tegenkomt. Weet u niet waar u moet beginnen met het uitzoeken en ontwerpen van uw tuinafscheiding? Wij helpen u hier graag bij verder. Samen kunnen wij uw mogelijkheden bespreken. U levert uw wensen en budget aan en wij doen de rest!

Een op maat gemaakte design schutting laten plaatsen? Vraag dan metéén een offerte aan. Bekijk ook ons portfolio van de klanten die u al voor zijn geweest.

Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
Goedkope schutting kopen

Het kiezen van een schutting betekent het vinden van de ideale balans tussen prijs en kwaliteit. Goedkope schuttingen kunnen uw tuin betaalbaar aankleden zonder concessie...

Lees verder
Hoe hoog mag een schutting zijn?

Om optimaal van uw tuin te genieten met voldoende privacy en een aantrekkelijk ontwerp, is het belangrijk dat u de juiste schuttinghoogte kent. Deze waarde moet niet alle...

Lees verder
Stormschade schutting: tips en advies

We wonen niet in een land waar stormschade aan schuttingen dagelijkse kost is, maar als de natuur haar kracht laat zien kan een storm enorme schade aanrichten. Stormschad...

Lees verder
Schuttingservice Facebook

Bekijk onze facebook pagina
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
 • - Vrijblijvend en eerlijk advies
 • - Topkwaliteit schuttingen
 • - Altijd bereikbaar
 • - 100% Tevredenheidsgarantie
 • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
 • Schutting Service
 • 1e Tussendijk 16
 • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
 • info@schuttingservice.nl
 • Tel: (+31) 492 25 91 23
 • Wij zijn niet bereikbaar via WhatsApp!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie