Maatregelen Schuttingservice i.v.m. COVID-19: Lees hier meer

Ruime keuze aan schuttingpoorten

Een schuttingpoort is bijna onmisbaar in uw tuinafscheiding. Het is namelijk erg handig als u ook via de achterzijde van het huis de tuin kunt bereiken. De schuttingpoort biedt hier de perfecte oplossing voor. Het is bijvoorbeeld ideaal wanneer u in de tuin aan het werken bent of om fietsen naar binnen te halen. Schutting Service levert vele verschillende op maat gemaakte poorten.

Poort met stalen frame

Een houten schuttingpoortHet is mogelijk om te kiezen voor een schuttingpoort inclusief ijzeren frame. Het voordeel van een ijzeren frame is dat het zorgt voor extra stevigheid, waardoor de kans op doorhangen en krom trekken klein is. Een schuttingpoort met een stalen frame is dus een stevige deur, die jarenlang meegaat. Het frame wordt altijd zigzaggend bevestigd tussen de houten planken in en is verder niet storend. Het staal is vooral raadzaam wanneer u een grotere poort wenst, maar ook bij kleinere poorten is het regelmatig terug te vinden. De maten die we kunnen leveren beginnen standaard met 90 cm  100 cm 110 cm 120 cm 130 cm 140 cm 150 cm. Wij leveren onze schuttingen en tuinhuisjes altijd op maat, waardoor een bijpassende schutting voortdurend mogelijk is.

Hang- en sluitwerk

Een schuttingdeur moet stevig bevestigd worden zodat u er jarenlang plezier van heeft. Daarnaast moeten er geen problemen ontstaan met het sluitwerk van een poort. Het is namelijk erg vervelend wanneer de poort niet goed sluit of als het snel kapot gaat. Schutting Service levert daarom schuttingpoorten altijd met een goed werkend hang- en sluitwerk. Wij leveren de benodigde klinken, scharnieren en andere benodigdheden voor elk type klus. Dit hang- en sluitwerk passen we tevens ook toe in de deuren van de houten bergingen. Hiermee verzekeren we u van langdurige stevigheid aan onze (schutting)poorten.

Schuttingdeur van hardhout

Een schuttingpoort van hardhoutAangezien Schutting Service veel met hardhout materialen werkt, leveren wij ook geregeld dubbele schuttingpoorten van bankirai en douglas. Deze houtsoorten zijn erg geschikt als poort of deur van uw tuin. Het heeft namelijk een volledige plankdichtheid waardoor u voldoende privacy creëert en tuinspullen veilig opgeborgen zijn. Onze hardhouten schuttingdeuren zijn echt maatwerk en worden geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Wij komen graag uw bankirai of douglas schuttingdeur inclusief schutting bij u plaatsen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schuttingen en schuttingdeuren, zijn wij specialist in het vakkundig plaatsen van allerlei maten hardhouten schuttingpoorten.

Wilt u een maatwerk schuttingpoort laten plaatsen? Geef ons uw wensen door. Neem direct contact op via 0492 25 91 23 of via info@schuttingservice.nl.

Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
Tips voor een duurzame tuin

Duurzaamheid is een belangrijk en populair onderwerp bij de inrichting van ons huis. We kunnen immers ieder op onze eigen manier een stukje bijdragen aan het verduurza...

Lees verder
Is uw tuin zomerklaar?

De zomer staat voor de deur! Een geschikt moment om heerlijk tot rust te komen in uw tuin en te genieten van het heerlijke weer. De hoogste tijd om uw tuin aan te pakk...

Lees verder
De schuttingtrends van 2021

Bij het aantreden van een nieuw jaar, wordt elk jaar vooruit gekeken naar de nieuwste tuintrends. Ook voor schuttingen is er in 2021 weer het een en ander verandert. B...

Lees verder
Schuttingservice Facebook

Bekijk onze facebook pagina
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
 • - Vrijblijvend en eerlijk advies
 • - Topkwaliteit schuttingen
 • - Altijd bereikbaar
 • - 100% Tevredenheidsgarantie
 • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
 • Schutting Service
 • 1e Tussendijk 16
 • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
 • info@schuttingservice.nl
 • Tel: (+31) 492 25 91 23
 • Wij zijn niet bereikbaar via WhatsApp!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie