Maatregelen Schuttingservice i.v.m. COVID-19: Lees hier meerDouglas niet leverbaar ivm slechte kwaliteit (indien toch gewenst, geen garantie)
overweeg Nobifx met langere garantie! Lees hier meer

Schuttingen 

Wanneer u een schutting laat plaatsen, wilt u natuurlijk dat dit wordt gedaan door een professionele schuttingspecialist met een goede dienstverlening. Bij ons bent u aan het juiste adres voor allerlei soorten tuinafscheidingen. Door de jarenlange kennis en het brede werkveld in héél Nederland en België, kunnen wij en onze schuttingbouwers u goed van dienst zijn. Onze gespecialiseerde vakmensen hebben kennis van zaken en weten alle ins en outs over de schuttingbouw. Het plaatsen van een erfafscheiding moet immers professioneel gebeuren, want een goed geplaatste schutting gaat vaak langer dan 15 jaar mee. Heeft u hulp of advies nodig? Wij geven u graag advies en helpen bij het realiseren van een geschikte tuinafscheiding.

Direct online een offerte aanvragen!

Verschillende materialen en opties

De trends zijn constant in beweging en de schuttingbranche beweegt mee. Er worden steeds meer (nieuwe) materialen voor de bouw van een schutting gebruikt, waardoor er een verscheidenheid aan schuttingen ontstaat. Ons assortiment bestaat uit topkwaliteit schuttingen en zijn leverbaar in diverse motieven en allerlei soorten hout. Ons ruime aanbod bestaat uit de volgende materialen: hardhout, geïmpregneerd hout en beton. Daarbij kunt u zowel het zachthout als bankirai(hardhout) en douglas(hardhout) combineren met beton. 

Een luxe houten schuttingEen mooie en goedkope hout beton schutting

Persoonlijk advies op maat

Ons doel is om u te voorzien van een geschikte schutting. Via een offerte kunt u uw exacte wensen en verwachtingen doorgeven. Heeft u liever een persoonlijk gesprek? Ook dat is mogelijk. We voorzien u graag van een geschikt voorstel. Ook fijn om te weten: Wij houden het gehele proces rekening met uw budget. U als klant staat immers op nummer #1. Naast een prijsopgave geven wij ook graag advies over de diverse mogelijkheden en de voordelen van materiaalsoorten. Hierbij kijken wij naar uw (woon)situatie, zodat wij u een persoonlijk advies op maat kunnen geven! Het is ook mogelijk om een design schutting geheel naar uw wensen te laten ontwerpen. Ons team van specialisten heeft kennis van zaken en helpt u graag bij uw keuze.

Soorten schuttingen:

Schutting laten plaatsen

Wilt u in Nederland of België een schutting laten plaatsen voor een zeer toegankelijke prijs? Kies dan voor Schutting Service. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, wordt er een afspraak ingepland. Onze schuttingbouwers zorgen voor het schitterend eindresultaat dat u voor ogen heeft. Verder hoeft het plaatsen van een schutting niet duur te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een betaalbaar materiaal. Zo heeft u voor een klein bedrag een goede, eersteklas goedkope erfafscheiding.

Bekijk ons aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
Tips voor een duurzame tuin

Duurzaamheid is een belangrijk en populair onderwerp bij de inrichting van ons huis. We kunnen immers ieder op onze eigen manier een stukje bijdragen aan het verduurza...

Lees verder
Is uw tuin zomerklaar?

De zomer staat voor de deur! Een geschikt moment om heerlijk tot rust te komen in uw tuin en te genieten van het heerlijke weer. De hoogste tijd om uw tuin aan te pakk...

Lees verder
De schuttingtrends van 2021

Bij het aantreden van een nieuw jaar, wordt elk jaar vooruit gekeken naar de nieuwste tuintrends. Ook voor schuttingen is er in 2021 weer het een en ander verandert. B...

Lees verder
Schuttingservice Facebook
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
 • - Vrijblijvend en eerlijk advies
 • - Topkwaliteit schuttingen
 • - Altijd bereikbaar
 • - 100% Tevredenheidsgarantie
 • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
 • Schutting Service
 • 1e Tussendijk 16
 • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
 • info@schuttingservice.nl
 • Tel: (+31) 06 24 73 55 31
 • Wij zijn niet bereikbaar via WhatsApp!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie