Schutting laten plaatsen

Wilt u graag meer privacy in uw tuin creëren? Of is uw huidige schutting aan vervanging toe? Dan is het een goed moment om een nieuwe schutting te laten plaatsen. Bij Schutting Service kunt u kiezen uit een groot assortiment kwaliteit schuttingen. Wij maken alle schuttingen naar wens en op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring en passie voor het vak, wordt elke schutting van Schutting Service met vakmanschap geplaatst. Wij helpen u graag verder.

Over Schutting Service: Schutting Service is al meer dan 25 jaar actief in het creëren en plaatsen van kwaliteit hout en beton schuttingen. Alle schuttingen worden door ons efficiënt, vakkundig én snel geplaatst. Doordat we een eigen werkruimte bezitten, kunnen we de kwaliteit van de schuttingen waarborgen en minimaal 10 jaar garantie bieden. Hiermee bent u gegarandeerd van een mooie schutting die bovendien duurzaam is.

Direct online een offerte aanvragen!

Waarom een schutting laten plaatsen?

Wilt u meer privacy in uw tuin? Heeft u last van veel wind? Of wilt u uw grond afbakenen voor uw huisdieren? Het zijn allemaal redenen die aanleiding geven om een schutting te laten plaatsen. Schutting Service heeft een groot aanbod schuttingen van verschillende materialen, zoals hout, beton en hout beton. Zo benadrukt een houten schutting de natuurlijkheid van uw tuin en geeft een beton schutting juist een moderne en robuuste uitstraling. Schutting Service maakt alle schuttingen naar wens, waardoor er altijd een schutting past bij de stijl die u voor ogen heeft. Laat u verrassen door de mogelijkheden en stel uw schutting samen in onze schutting samensteller.

Houten schutting laten plaatsen

U wilt uw tuin graag omheinen zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke uitstraling van de tuin. Dan is een houten schutting precies wat u zoekt. Door het gebruik van kwaliteit hout voor de schutting wordt het karakter van de tuin benadrukt. Schutting Service biedt houten schuttingen in diverse houtsoorten:

Douglas

Met een Douglas schutting kiest u voor een duurzame kwaliteit houten schutting. Douglas hout staat immers bekend om zijn stevigheid en is afkomstig van de Douglasspar. Het hout heeft een rood roze kleur en krijgt na blootstelling van weersomstandigheden een natuurlijke grijziger tint. Doordat Douglas hout van nature erg sterk is, is het hout bestand tegen insectenplagen en vocht. Hiermee is Douglas een perfecte houtsoort voor een duurzame houten schutting.

Nobifix

Nobifix hout is een primeur onder de houten schuttingen. Het naaldhout wordt op specialistische wijze bewerkt, waardoor het eigenschappen krijgt vergelijkbaar met hardhout. Zo is een Nobifix schutting erg duurzaam en is het hout bestand tegen plagen van schimmels en insecten. De houting schutting heeft een erg lange levensduur van minimaal 20 jaar en dat tegen een scherpe prijs.

Grenen

Een grenen schutting geeft uw tuin een échte natuurlijke uitstraling. Grenen hout is afkomstig van de grove den en is te herkennen aan zijn kenmerkende gele lichte kleur. Het hout bevat naast fijne nerven ook veel groeven en kwasten. Deze kenmerken geven een grenen schutting een erg natuurlijke look. Niet zo gek dat grenen een veel gekozen houtsoort is voor schuttingen. Met een grenen schutting bent u zeker van een kwaliteit schutting die met uw tuin zal samensmelten.

Vuren

Vuren is een houtsoort met fijne nerven en een lichte gele kleur. Het hout wordt vaak vergeleken met grenen, maar bevat minder noesten en kwasten. Doordat het hout een zachte structuur heeft, is het een ideale houtsoort dat tot verschillende vormen schuttingen kan worden gemaakt. Bovendien zal een kwaliteit vuren schutting in weersomstandigheden stevig in de grond blijven staan en verkleurt de schutting nagenoeg niet. 

Houten schutting offerte aanvragen

 

Beton schutting

Heeft u een moderne strakke woning en wilt u graag deze stijl ook in uw tuin doortrekken? Een beton schutting is een eyecatcher voor uw tuin en draagt bij aan een moderne en robuuste uitstraling. Doordat Schutting Service eenvoudig beton kan bewerken, bieden wij beton schuttingen in verschillende structuren, zoals rotsmotief of steenmotief. Naast de mooie uitstraling, is een beton schutting ook duurzaam. Een betonnen schutting is namelijk bestand tegen houtrot, plagen van insecten of schimmels en zal in weer en wind blijven staan. Bovendien hoeft een beton schutting niet onderhouden te worden. Ideaal wanneer u geen omkijken wilt hebben naar uw schutting.

Beton schutting offerte aanvragen

 

Hout beton schutting

Op zoek naar een unieke schutting? Een hout beton schutting is een mooie samensmelting van een houten schutting en een beton schutting. Het onderstel van de schutting wordt gemaakt van solide betonplaten, waar bovenop een houten schuttingdeel wordt bevestigd. Door deze unieke combinatie van materialen, is een hout beton schutting in veel verschillende houtsoorten en beton structuren te creëren. Door de kwaliteit van de materialen is een hout beton schutting onderhoudsarm en weerbaar tegen houtrot en schimmels. Schutting Service maakt uw hout beton schutting geheel naar uw wensen.

Hout betonschutting offerte aanvragen

 

Kwaliteit schuttingen van Schutting Service

Een kwaliteit schutting laten plaatsen, laat u natuurlijk doen door een professioneel bedrijf dat kennis van zaken heeft. Kies daarom voor Schutting Service! Wij luisteren graag naar uw wensen, creëren vervolgens de kwaliteit schutting en plaatsen deze vervolgens vakkundig. Door de ruime keuze aan materialen, stijlen en afwerkingen, is er altijd een schutting die past bij uw tuin.

Stel uw eigen schutting samen met onze schutting samensteller en ontvang gratis en vrijblijvend binnen drie werkdagen een offerte. Heeft u nog vragen? Wij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder.

Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
Tips voor een duurzame tuin

Duurzaamheid is een belangrijk en populair onderwerp bij de inrichting van ons huis. We kunnen immers ieder op onze eigen manier een stukje bijdragen aan het verduurza...

Lees verder
Is uw tuin zomerklaar?

De zomer staat voor de deur! Een geschikt moment om heerlijk tot rust te komen in uw tuin en te genieten van het heerlijke weer. De hoogste tijd om uw tuin aan te pakk...

Lees verder
De schuttingtrends van 2021

Bij het aantreden van een nieuw jaar, wordt elk jaar vooruit gekeken naar de nieuwste tuintrends. Ook voor schuttingen is er in 2021 weer het een en ander verandert. B...

Lees verder
Schuttingservice Facebook

Bekijk onze facebook pagina
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
 • - Vrijblijvend en eerlijk advies
 • - Topkwaliteit schuttingen
 • - Altijd bereikbaar
 • - 100% Tevredenheidsgarantie
 • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
 • Schutting Service
 • 1e Tussendijk 16
 • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
 • info@schuttingservice.nl
 • Tel: (+31) 492 25 91 23
 • Wij zijn niet bereikbaar via WhatsApp!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie