Maatregelen Schuttingservice i.v.m. COVID-19: Lees hier meerDouglas niet leverbaar ivm slechte kwaliteit (indien toch gewenst, geen garantie)
overweeg Nobifx met langere garantie! Lees hier meer

Een houten schutting

Een schutting is tegenwoordig onmisbaar in een tuin. Want wie wil nu niet in alle rust genieten van zijn privacy. Voor een natuurlijk effect kunt u prima kiezen voor een houten schutting. Dit is het perfecte alternatief voor struiken of bomen. Een tuinafscheiding van struiken en bomen vergt namelijk veel onderhoud. Daarbij duurt het ook nog eens enkele jaren totdat de struiken of bomen op gewenste hoogte zijn. Voor meer gemak kiest u dus voor een houten schutting. Bij het plaatsen van een houten schutting heeft u direct resultaat, zonder veel onderhoud en met een lange levensduur.

Gemakkelijk online een offerte aanvragen!

Diversiteit aan houtsoorten

houten schutting portfolio Schutting ServiceVoordat onze schuttingbouwers bij u een houten schutting komen plaatsen, is het van belang dat u uw streven met ons doorneemt. Daarom vragen we u een keuze te maken uit de volgende houtsoorten: grenen, vuren douglasbankirai of Nobifix.

Heeft u liever een combinatie van hout en een ander materiaal? Dat kan ook! Door hout te combineren met beton krijgt u een bijzonder en ruw effect. De combinatie hout beton heeft een unieke uitstraling en zorgt voor extra stevigheid. Daarnaast beschermt het beton extra tegen houtrot omdat de houten onderdelen niet in aanraking komen met de aarde. Hierdoor zal uw hout beton schutting nóg langer meegaan! Met zekerheid kunnen wij u mededelen dat een houten schutting gegarandeerd van topkwaliteit is. Daarbij worden een houten schutting van Schutting Service te allen tijde geplaatst in een betonnen fundering inclusief betonnen palen, dit verstevigt en verlengt de levensduur van een houten schutting.

Unieke houten schutting plaatsen?

Wilt u een houten schutting door Schutting Service laten plaatsen? Heeft u interesse in een bijzonder betonmotief of een andere look? Deze mogelijkheid hebben wij allemaal tot onze beschikking. Onze erfafscheidingen worden voor u op maat gemaakt zodat het perfect in uw tuin past. Wij werken alleen met kwaliteitshout. Hierdoor zijn de tuinafscheidingen beschermd tegen alle weersomstandigheden die we in Nederland en België kennen.

Heeft u interesse in een houten schutting van Schutting Service? Neem dan direct contact met ons op!

Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
Tips voor een duurzame tuin

Duurzaamheid is een belangrijk en populair onderwerp bij de inrichting van ons huis. We kunnen immers ieder op onze eigen manier een stukje bijdragen aan het verduurza...

Lees verder
Is uw tuin zomerklaar?

De zomer staat voor de deur! Een geschikt moment om heerlijk tot rust te komen in uw tuin en te genieten van het heerlijke weer. De hoogste tijd om uw tuin aan te pakk...

Lees verder
De schuttingtrends van 2021

Bij het aantreden van een nieuw jaar, wordt elk jaar vooruit gekeken naar de nieuwste tuintrends. Ook voor schuttingen is er in 2021 weer het een en ander verandert. B...

Lees verder
Schuttingservice Facebook
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
 • - Vrijblijvend en eerlijk advies
 • - Topkwaliteit schuttingen
 • - Altijd bereikbaar
 • - 100% Tevredenheidsgarantie
 • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
 • Schutting Service
 • 1e Tussendijk 16
 • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
 • info@schuttingservice.nl
 • Tel: (+31) 06 24 73 55 31
 • Wij zijn niet bereikbaar via WhatsApp!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie