Maak hieronder eerst uw keuze voor de gemaakte schutting en vul alle velden in. Wij zullen u z.s.m. onze aanbieding doen bekomen
Offerte luxe beton houtschutting
Offerte standaard schutting
Offerte betonschutting

Offerte schutting plaatsen

Kom niet voor onverwachte kosten te staan en vraag eerst een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van uw schutting aan. Hierdoor weet u precies hoe uw kostenplaatje er uit komt te zien.

Om u een op maat gemaakte offerte te sturen, moeten wij van een aantal zaken op de hoogte zijn. Naast het aantal meters, willen wij ook graag uw wensen ontvangen. Bij het online aanvragen van de offerte kunt u aangeven wat voor een tuinafscheiding u graag wenst. Hierbij willen wij dan ook meteen enkele keuzes ontvangen.

Wij zouden het op prijs stellen als u de wensen van een houten schutting aan ons doorgeeft:

Let op: Onze houten schuttingen worden geplaatst in een betonnen fundering en zijn verstevigd met betonnen panen. Hierdoor komen problemen als houtrot bijna nooit voor.

Wij zouden het op prijs stellen als u de wensen van een betonnenschutting aan ons doorgeeft:

Een persoonlijke offerte

Aangezien wij voor iedereen een geschikte en passende offerte schutting plaatsen willen maken, wordt er niet gewerkt met een standaard prijzenlijst. Wij doen veel met maatwerk waardoor de prijzen veel verschillen. Elke offerte aanvraag is uniek. Kiest u bijvoorbeeld voor bijzondere maten en extra afwerking? Dan ontvangt u een andere offerte dan wanneer u voor een standaard houten schutting kiest.

De offerte schutting laten plaatsen kunt u aanvragen door middel van ons offerteformulier. Het formulier verwoordt zo duidelijk mogelijk de verschillende opties. Hierdoor kunnen wij snel een budgetgerichte offerte samenstellen. Elke week maken wij weer veel klanten blij met een nieuwe schutting of berging. Om die reden kunnen wij materialen in grote partijen inkopen en scherpe prijzen hanteren.

Een tuinafscheiding laten plaatsen? Dit is mogelijk bij Schuttingservice.nl. Vraag hieronder direct een gewenste offerte schutting plaatsen aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Offerte luxe beton houtschutting
Offerte standaard schutting
Offerte betonschutting
Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
Tips voor een duurzame tuin

Duurzaamheid is een belangrijk en populair onderwerp bij de inrichting van ons huis. We kunnen immers ieder op onze eigen manier een stukje bijdragen aan het verduurza...

Lees verder
Is uw tuin zomerklaar?

De zomer staat voor de deur! Een geschikt moment om heerlijk tot rust te komen in uw tuin en te genieten van het heerlijke weer. De hoogste tijd om uw tuin aan te pakk...

Lees verder
De schuttingtrends van 2021

Bij het aantreden van een nieuw jaar, wordt elk jaar vooruit gekeken naar de nieuwste tuintrends. Ook voor schuttingen is er in 2021 weer het een en ander verandert. B...

Lees verder
Schuttingservice Facebook

Bekijk onze facebook pagina
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
 • - Vrijblijvend en eerlijk advies
 • - Topkwaliteit schuttingen
 • - Altijd bereikbaar
 • - 100% Tevredenheidsgarantie
 • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
 • Schutting Service
 • 1e Tussendijk 16
 • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
 • info@schuttingservice.nl
 • Tel: (+31) 492 25 91 23
 • Wij zijn niet bereikbaar via WhatsApp!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie