Maak hieronder eerst uw keuze voor de gemaakte schutting en vul alle velden in. Wij zullen u z.s.m. onze aanbieding doen bekomen
Offerte luxe beton houtschutting
Offerte standaard schutting
Offerte betonschutting

Zo ziet uw offerte eruit

Kom niet voor onverwachte kosten te staan en vraag eerst een vrijblijvende offerte aan. Hierdoor weet u precies hoe uw kostenplaatje er uit komt te zien.

Om u een op maat gemaakte offerte te sturen, moeten wij van een aantal zaken op de hoogte zijn. Naast het aantal meters, willen wij ook graag uw wensen ontvangen. Bij het online aanvragen van de offerte kunt u aangeven wat voor een tuinafscheiding u graag wenst. Hierbij willen wij dan ook meteen enkele keuzes ontvangen.

Wij zouden het op prijs stellen als u de wensen van een houten schutting aan ons doorgeeft:

Let op: Onze houten schuttingen worden geplaatst in een betonnen fundering en zijn verstevigd met betonnen panen. Hierdoor komen problemen als houtrot bijna nooit voor.

Wij zouden het op prijs stellen als u de wensen van een betonnenschutting aan ons doorgeeft:

Een persoonlijke offerte

Aangezien wij voor iedereen een geschikte en passende offerte willen maken, wordt er niet gewerkt met een standaard prijzenlijst. Wij doen veel met maatwerk waardoor de prijzen veel verschillen. Elke offerte aanvraag is uniek. Kiest u bijvoorbeeld voor bijzondere maten en extra afwerking? Dan ontvangt u een andere offerte dan wanneer u voor een standaard houten schutting kiest.

De offerte kunt u aanvragen door middel van ons offerteformulier. Het formulier verwoordt zo duidelijk mogelijk de verschillende opties. Hierdoor kunnen wij snel een budgetgerichte offerte samenstellen. Elke week maken wij weer veel klanten blij met een nieuwe schutting of berging. Om die reden kunnen wij materialen in grote partijen inkopen en scherpe prijzen hanteren.

Een tuinafscheiding laten plaatsen? Dit is mogelijk bij Schuttingservice.nl. Vraag hieronder direct een gewenste offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Offerte luxe beton houtschutting
Offerte standaard schutting
Offerte betonschutting
Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
De nieuwe website staat live

Eindelijk is het zover de nieuwe dochterswebsite van Kuiper Schuttingen is online: Schuttingservice.nl. Op deze nieuwe website krijgt u een duidelijk inzicht over alle...

Lees verder
De schuttingtrends van 2017

Dé schuttingtrends van 2017 Het nieuwe jaar breekt langzamerhand aan. En zo als elk jaar, veranderen ook komend jaar de tuintrends. Nadat de feestdagen voor...

Lees verder
Schutting ideeën

De tips voor een bijzondere schutting Schuttingen zijn niet meer zoals vroeger, een simpel stuk hout dat de erfgrens tussen twee percelen aangeeft. Momenteel is ee...

Lees verder
Schuttingservice Facebook
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
 • - Vrijblijvend en eerlijk advies
 • - Topkwaliteit schuttingen
 • - Altijd bereikbaar
 • - 100% Tevredenheidsgarantie
 • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
 • Schutting Service
 • 1e Tussendijk 16
 • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
 • info@schuttingservice.nl
 • Tel: (+31) 06 24 73 55 31
 • Wij zijn niet bereikbaar via WhatsApp!
Brochure
Brochure