Goedkope erfafscheiding

Een erfafscheiding is een hek, schutting en/of haag tussen twee percelen. Meestal wordt er een erfafscheiding geplaatst om meer privacy te creëren. Tegenwoordig wilt namelijk iedereen genieten van een ietwat beschutte tuin waar niet iedereen zo maar in binnenkijkt. Daarnaast heeft u door een erfafscheiding een duidelijk beeld van welk stuk grond u eigenaar bent. Hierdoor voorkomt u problemen en kunt u uw tuin omtoveren tot een comfortabele plek waar u heerlijke dagen en avonden kunt doorbrengen.

Direct online een offerte aanvragen!

Een betaalbare oplossing

Een goedkope erfafscheiding is prima mogelijk, ook al wordt geregeld gezegd dat een dergelijke oplossing erg duur is. Er is namelijk een grote keuze uit diverse materialen, denk bijvoorbeeld aan een hout betonschutting. Hierdoor zit er altijd een betaalbare tuinafscheiding voor u bij. Natuurlijk is de goedkopere variant meestal een simpele schutting met weinig extra's. Maar dit betekent niet dat de kwaliteit minder is. Al onze producten, ook de goedkope varianten, zijn 100% van topkwaliteit. Tevens verzekeren wij u dat ook een goedkope erfafscheiding tegen alle weersomstandigheden in Nederland en België bestand is.

Duurzame producten van Schutting Service

Onze topkwaliteit schuttingen zijn geschikt voor ieders budget. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Uiteraard zit er wel verschil in de levensduur. De douglas erfafscheiding kan zo'n 15 jaar meegaan en een bankirai schutting minstens 25 jaar. Laat u daarom goed adviseren over een geschikte schutting die bij u past. Wij kunnen u hierbij helpen. Neem contact met ons op, voor vrijblijvend advies over duurzame en goedkope erfafscheidingen.

Goedkope erfafscheiding nóg goedkoper maken

Wilt u een nóg goedkopere erfafscheiding? Overleg dan eens met de buren. Wanneer u op de grens tussen twee percelen een omheining laat plaatsen, zouden de kosten verdeeld worden tussen beide buren. Hierdoor bespaart u niet alleen veel geld, maar ook het onderhoud wordt verdeeld. Maak hier van tevoren goede afspraken over met uw buren en voorzie uzelf van een goedkope erfafscheiding!

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een schutting? Dan bent u bij Schutting Service aan het juiste adres. Wij bieden topkwaliteit schuttingen aan tegen een betaalbare prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
Tips voor een duurzame tuin

Duurzaamheid is een belangrijk en populair onderwerp bij de inrichting van ons huis. We kunnen immers ieder op onze eigen manier een stukje bijdragen aan het verduurza...

Lees verder
Is uw tuin zomerklaar?

De zomer staat voor de deur! Een geschikt moment om heerlijk tot rust te komen in uw tuin en te genieten van het heerlijke weer. De hoogste tijd om uw tuin aan te pakk...

Lees verder
De schuttingtrends van 2021

Bij het aantreden van een nieuw jaar, wordt elk jaar vooruit gekeken naar de nieuwste tuintrends. Ook voor schuttingen is er in 2021 weer het een en ander verandert. B...

Lees verder
Schuttingservice Facebook

Bekijk onze facebook pagina
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
 • - Vrijblijvend en eerlijk advies
 • - Topkwaliteit schuttingen
 • - Altijd bereikbaar
 • - 100% Tevredenheidsgarantie
 • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
 • Schutting Service
 • 1e Tussendijk 16
 • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
 • info@schuttingservice.nl
 • Tel: (+31) 492 25 91 23
 • Wij zijn niet bereikbaar via WhatsApp!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie