Maatregelen Schuttingservice i.v.m. COVID-19: Lees hier meerDouglas niet leverbaar ivm slechte kwaliteit (indien toch gewenst, geen garantie)
overweeg Nobifx met langere garantie! Lees hier meer

Schuttingen nieuwbouwproject

Bij nieuwbouwprojecten kunt u denken aan een scala van pas gebouwde woningen of een gloednieuwe woonwijk. De scheidingslijn van de woningen is al ver van tevoren bepaald en daarom  worden deze woningen meestal opgeleverd met een erfafscheiding in de vorm van een schutting. Schutting Service heeft al jarenlang ervaring met het plaatsen van schuttingen voor nieuwbouwprojecten. Recentelijk hebben wij nog 700 meter aan schuttingen geplaatst, inclusief 24 poorten in een nieuwbouwwijk in Rosmalen.

Bekijk foto's van het nieuwbouwproject

Gemaakt met maatwerk

Bij Schutting Service bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van schuttingen in nieuwbouwwijken. Ons team heeft reeds veel ervaring in het leveren en plaatsen van schuttingen voor nieuwbouwprojecten. Hierdoor creëert u in een mum van tijd privacy tussen de nieuwe woningen. Waarschijnlijk bent u al goed op de hoogte van het gewenste eindresultaat. Dus voor het realiseren van tuinafscheidingen kunnen wij u verder van dienst zijn. Natuurlijk is het belang van u, voor ons het belangrijkste.

Net zoals bij kleinschalige projecten bent u vrij in de keuze van het materiaalsoort. In ons assortiment vindt u onder andere tuinafscheidingen gemaakt van geïmpregneerd houten, hardhouten, beton of combinaties hiervan. Elke materiaal heeft zijn eigen kenmerk en vergt afzonderlijk onderhoud. Wilt u meer informatie hierover? Bezoek dan onze schuttingpagina.

Zakelijk partnerschap

Schutting Service staat open voor zakelijke partnerschappen. Heeft u interesse in een nauwe samenwerking met betrekking tot schuttingen voor nieuwbouwprojecten? Dan kunnen wij in overleg met u een scherpe prijs afspreken. Daarnaast heeft u een vast contactpersoon en een betrouwbare schuttingleverancier voor al uw nieuwbouwprojecten. Heeft u interesse in een zakelijk samenwerkingsverband? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
De nieuwe website staat live

Eindelijk is het zover de nieuwe dochterswebsite van Kuiper Schuttingen is online: Schuttingservice.nl. Op deze nieuwe website krijgt u een duidelijk inzicht over alle...

Lees verder
De schuttingtrends van 2017

Het nieuwe jaar breekt langzamerhand aan. En zo als elk jaar, veranderen ook komend jaar de tuintrends. Nadat de feestdagen voorbij zijn, gaan we ons weer stuk bij bee...

Lees verder
Schutting ideeën

Schuttingen zijn niet meer zoals vroeger, een simpel stuk hout dat de erfgrens tussen twee percelen aangeeft. Momenteel is een schutting één van de hoofd...

Lees verder
Schuttingservice Facebook
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
 • - Vrijblijvend en eerlijk advies
 • - Topkwaliteit schuttingen
 • - Altijd bereikbaar
 • - 100% Tevredenheidsgarantie
 • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
 • Schutting Service
 • 1e Tussendijk 16
 • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
 • info@schuttingservice.nl
 • Tel: (+31) 06 24 73 55 31
 • Wij zijn niet bereikbaar via WhatsApp!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie