Maatregelen Schuttingservice i.v.m. COVID-19: Lees hier meerDouglas niet leverbaar ivm slechte kwaliteit (indien toch gewenst, geen garantie)
overweeg Nobifx met langere garantie! Lees hier meer

Maatregelen COVID-19

Beste klant,

De gevolgen en maatregelen van het Corona-virus treffen ons ook. Om verdere verspreiding te kunnen voorkomen, en de gezondheid van onze klanten én ons personeel voorop te stellen, hebben wij enkele maatregelen opgesteld die wij graag met u willen delen. 

Het plaatsen van een schutting:

Wij kiezen ervoor om álle richtlijnen van het RIVM op te volgen, op die manier kunnen wij ons werk voorzetten zonder een risico te vormen. Dit betekent dat personeel wat klachten heeft, zoals hoesten, verkoudheid, keelpijn of koorts thuis moet blijven. Hoewel dit nog niet is voorgevallen, zijn wij hier zeer strikt in. Daarnaast houden wij de gepaste afstand van 1,5 meter en schudden wij géén handen. 
 
Thuiswerken behoort helaas niet tot onze mogelijkheden; onze hoveniers zullen buiten uw schutting plaatsen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om binnen te blijven, terwijl wij uw schutting plaatsen. Op die manier kunnen wij de gezondheid van onze werknemers en u waarborgen, waarna u kunt genieten van een gloednieuwe schutting. 
 
Heeft u verder nog vragen over onze werkwijze en de maatregelen? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder.
 
Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
Is uw tuin zomerklaar?

De zomer staat voor de deur! Een geschikt moment om heerlijk tot rust te komen in uw tuin en te genieten van het heerlijke weer. De hoogste tijd om uw tuin aan te pakk...

Lees verder
De schuttingtrends van 2021

Bij het aantreden van een nieuw jaar, wordt elk jaar vooruit gekeken naar de nieuwste tuintrends. Ook voor schuttingen is er in 2021 weer het een en ander verandert. B...

Lees verder
De nieuwe website staat live

Eindelijk is het zover de nieuwe dochterswebsite van Kuiper Schuttingen is online: Schuttingservice.nl. Op deze nieuwe website krijgt u een duidelijk inzicht over alle...

Lees verder
Schuttingservice Facebook
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
 • - Vrijblijvend en eerlijk advies
 • - Topkwaliteit schuttingen
 • - Altijd bereikbaar
 • - 100% Tevredenheidsgarantie
 • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
 • Schutting Service
 • 1e Tussendijk 16
 • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
 • info@schuttingservice.nl
 • Tel: (+31) 06 24 73 55 31
 • Wij zijn niet bereikbaar via WhatsApp!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie