Schutting (laten) plaatsen Rotterdam

Snel een schutting (laten) plaatsen in Rotterdam? De vakmensen van Schuttingservice.nl komen één dag bij u langs en uw schutting staat! Kies uit de kwalitatieve materialen en bekijk de mogelijkheden in ons online portfolio.

De schuttingen van Schuttingservice.nl

Schuttingservice.nl is onderdeel van Bjorn Kuiper bouw-systemen. Met inmiddels 20 jaar ervaring bouwen wij door heel Nederland en België diverse tuinschuttingen. De schuttingen zijn ofwel basic  van voornamelijk hout, of ze zijn speciaal ontworpen waarbij we alles uit de kast halen om uw droomschutting te verwezenlijken.

Kwaliteit: hout & beton

Als u door Schuttingservice.nl een schutting laat plaatsen in Rotterdam, dan kiest u voor kwaliteit. Wij maken uitsluitend gebruik van topkwaliteit hout en beton. Deze twee materialen zijn uitermate geschikt voor toepassingen in de tuin. Hout en beton gaat beide jarenlang mee en er is weinig tot geen onderhoud voor nodig. Daarnaast plaatsen we geregeld betonnenschuttingen met hardhout. Deze materialen zijn immers bestand tegen wind, nattigheid en kwetsingen.

Mogelijkheden: zeer divers!

Hout en beton is gemakkelijk aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Denk bij houten schuttingen bijvoorbeeld aan houtbewerkingen, een 'structuur' door verschillende wijzen van planken plaatsen en het gebruik van siervakken. Betonnen delen van de schutting of geheel betonnen schuttingen zijn compleet aan uw voorkeuren aan te passen. Zo kunt u kiezen voor een motief/structuur van het beton en kunt u bepalen welke afwerking van de betonpaal u wilt. In ons portfolio kunt u ideeën opdoen alvorens u ons inschakelt om een schutting te laten plaatsen bij u in Rotterdam.

Service: schutting laten plaatsen in Rotterdam in 1 dag

Schuttingservice.nl zet schuttingen in heel Nederland en België. Een schutting plaatsen in Rotterdam kan bij ons dus ook! Neem contact met ons op om door te spreken wat u wilt of vul onze offerte in. Met de ingevulde offerte kunnen wij bepalen wat het materiaal en het werk ons kost en weet u vrijwel precies wat u voor uw droomschutting betaalt.

Vraag direct uw offerte op maat aan >

offerte aanvragen
Contact foto
(+31) 06 24 73 55 31 info@schuttingservice.nl bekijk ons portfolio
Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
De nieuwe website staat live

Eindelijk is het zover de nieuwe dochterswebsite van Kuiper Schuttingen is online: Schuttingservice.nl. Op deze nieuwe website krijgt u een duidelijk inzicht over alle...

Lees verder
De schuttingtrends van 2017

Dé schuttingtrends van 2017 Het nieuwe jaar breekt langzamerhand aan. En zo als elk jaar, veranderen ook komend jaar de tuintrends. Nadat de feestdagen voor...

Lees verder
Schutting ideeën

De tips voor een bijzondere schutting Schuttingen zijn niet meer zoals vroeger, een simpel stuk hout dat de erfgrens tussen twee percelen aangeeft. Momenteel is ee...

Lees verder
Schuttingservice Facebook
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
  • - Vrijblijvend en eerlijk advies
  • - Topkwaliteit schuttingen
  • - Altijd bereikbaar
  • - 100% Tevredenheidsgarantie
  • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
  • Schutting Service
  • 1e Tussendijk 16
  • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
  • info@schuttingservice.nl
  • Tel: (+31) 06 24 73 55 31
Brochure
Brochure