Laat een schutting plaatsen in Roermond

Een schutting is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de tuin. Het dient namelijk voor voldoende privacy en helpt tegen harde geluiden van buitenaf. Maar een schutting is meer dan een 'saaie' erfafscheiding, u kijkt er namelijk geregeld tegenaan. Bij Schutting Service weten ze hoe ze een tuinafscheiding speciaal kunnen maken en hoe het een onderdeel van de tuin wordt. Wilt u zo'n speciale schutting laten plaatsen in Roermond? Wij komen graag bij u langs, geven vrijblijvend advies en realiseren een schitterende tuinafscheiding naar uw wensen. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum.

Uw buitenwoonkamer in Roermond

De tuin wordt steeds vaker gezien als een buitenwoonkamer. Om deze plek te creëren is een schutting bijna een vereiste, aangezien er dan voldoende privacy en rust is. Maar hoe maak je nu een buitenwoonkamer van uw tuin? Om uw tuin deze bijzondere look te geven, is de houten- of betonschutting een optie. Beide materiaalsoorten hebben diverse mogelijkheden met betrekking tot hout en beton. Hout is namelijk verkrijgbaar in 4 verschillende varianten en beton is leverbaar in diverse motieven. Daarnaast is een combinatie van beide materialen ook mogelijk. Wilt u ook uw tuin een make-over geven? Laat een nieuwe schutting bouwen in Roermond.

Top service inclusief garantie

Schutting Service werkt uitsluitend met steengoede materialen van de hoogste kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat er kleine mankementen in het materiaal voorkomen, als productiefouten of het kapot springen van betondelen. Geen zorgen, hierop geeft Schutting Service minstens 10 jaar garantie. Op het duurzame bankirai hout en CE gemarkeerde betonproducten geven wij 20 jaar garantie. Lees hier onze garantievoorwaarde.

Wilt u een schutting laten zetten in Roermond en gebruik maken van onze top service met garantie? Neem contact met ons op via het contactformulier of mailadres. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar op 06 24735531.

offerte aanvragen
Contact foto
(+31) 06 24 73 55 31 info@schuttingservice.nl bekijk ons portfolio
Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
De nieuwe website staat live

Eindelijk is het zover de nieuwe dochterswebsite van Kuiper Schuttingen is online: Schuttingservice.nl. Op deze nieuwe website krijgt u een duidelijk inzicht over alle...

Lees verder
De schuttingtrends van 2017

Dé schuttingtrends van 2017 Het nieuwe jaar breekt langzamerhand aan. En zo als elk jaar, veranderen ook komend jaar de tuintrends. Nadat de feestdagen voor...

Lees verder
Schutting ideeën

De tips voor een bijzondere schutting Schuttingen zijn niet meer zoals vroeger, een simpel stuk hout dat de erfgrens tussen twee percelen aangeeft. Momenteel is ee...

Lees verder
Schuttingservice Facebook
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
  • - Vrijblijvend en eerlijk advies
  • - Topkwaliteit schuttingen
  • - Altijd bereikbaar
  • - 100% Tevredenheidsgarantie
  • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
  • Schutting Service
  • 1e Tussendijk 16
  • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
  • info@schuttingservice.nl
  • Tel: (+31) 06 24 73 55 31
Brochure
Brochure
Sluiten
Zomerperiode bijna aangebroken
Geachte bezoeker,

Tijdens onze zomerperiode van 1-8-2018 t/m 31-8-2018 geniet ons team van hun welverdiende vakantie.
Aangezien er sprake is van een wisselende noodbezetting kan een reactie in de zomervakantie dan ook meer dan 5 werkdagen bedragen.

Voor spoedzaken zijn we bereikbaar op nummer : (+31) 06 24 73 55 31.