Schutting plaatsen Arnhem met top service

De naam zegt het al: Schutting Service. Ons team van schuttingspecialisten doet er alles aan om de tevredenheid van de klant bovenaan te zetten. Door het leveren van topkwaliteit schuttingen en optimale service, vinden nog steeds vele klanten de weg naar ons. Wij kunnen dan ook met trots vertellen dat onze klanten ons gemiddeld een 4,5/5 sterren geeft! Bent u dus op zoek naar een ervaren en een eersteklas schuttingplaatser? Twijfel dan niet, en laat uw schutting plaatsen in Arnhem door Schutting Service.

Houten schuttingen plaatsen Arnhem

Hout is al jarenlang een geliefd product onder de Nederlanders. Dit heeft vooral te maken met de goede prijs-kwaliteit en de natuurlijke look. Omdat hout een natuurlijk product is, is de kans groter dat het zijn schoonheid in de loop van de jaren verliest. De grootste vijand van hout is namelijk houtrot wat ontstaat door contact met de aarde. Om dit soort mankementen te voorkomen, werkt Schutting Service enkel met hout-betonnen producten. Dit zorgt voor extra stevigheid en problemen als houtrot zijn hierdoor verleden tijd. Wilt u een stevige schutting laten plaatsen in Arnhem? Overweeg dan Schutting Service, wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Bekijk het online portfolio

Benieuwd geworden naar onze diversiteit aan schuttingen? In ons portfolio staan vele foto's van afgeronde projecten, van luxe hout-betonschuttingen tot design tuinafscheidingen. Iedereen heeft andere wensen en behoeften, daarom bouwen wij alleen unieke schuttingen. Werp daarnaast ook een blik in onze opgeleverde nieuwbouwprojecten. Enige tijd geleden realiseerde wij nog bijna 700 meter aan schuttingen voor een nieuwbouwwijk in Brabant.

Wilt u een schutting laten plaatsen in Arnhem? Neem dan contact op met Schutting Service en kijk wat we voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag advies voor een geschikte tuinomheining die binnen uw tuin en budget past.

offerte aanvragen
Contact foto
(+31) 06 24 73 55 31 info@schuttingservice.nl bekijk ons portfolio
Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
De nieuwe website staat live

Eindelijk is het zover de nieuwe dochterswebsite van Kuiper Schuttingen is online: Schuttingservice.nl. Op deze nieuwe website krijgt u een duidelijk inzicht over alle...

Lees verder
De schuttingtrends van 2017

Dé schuttingtrends van 2017 Het nieuwe jaar breekt langzamerhand aan. En zo als elk jaar, veranderen ook komend jaar de tuintrends. Nadat de feestdagen voor...

Lees verder
Schutting ideeën

De tips voor een bijzondere schutting Schuttingen zijn niet meer zoals vroeger, een simpel stuk hout dat de erfgrens tussen twee percelen aangeeft. Momenteel is ee...

Lees verder
Schuttingservice Facebook
Schuttingservice Pinterest
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
  • - Vrijblijvend en eerlijk advies
  • - Topkwaliteit schuttingen
  • - Altijd bereikbaar
  • - 100% Tevredenheidsgarantie
  • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
  • Schutting Service
  • 1e Tussendijk 16
  • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
  • info@schuttingservice.nl
  • Tel: (+31) 06 24 73 55 31
Brochure
Brochure
Sluiten
Zomerperiode bijna aangebroken
Geachte bezoeker,

Tijdens onze zomerperiode van 1-8-2018 t/m 31-8-2018 geniet ons team van hun welverdiende vakantie.
Aangezien er sprake is van een wisselende noodbezetting kan een reactie in de zomervakantie dan ook meer dan 5 werkdagen bedragen.

Voor spoedzaken zijn we bereikbaar op nummer : (+31) 06 24 73 55 31.