De schuttingtrends van 2017

Geschreven op : 13-12-2016
De schuttingtrends van 2017

Dé schuttingtrends van 2017

Het nieuwe jaar breekt langzamerhand aan. En zo als elk jaar, veranderen ook komend jaar de tuintrends. Nadat de feestdagen voorbij zijn, gaan we ons weer stuk bij beetje verheugen op de mooie lentedagen. De tijd om na te denken over uw nieuwe tuinlook. Maar wat zijn nu de echte schuttingtrends voor 2017?

Uw buitenwoonkamer

De tuin wordt steeds meer gezien als een écht onderdeel van het huis. Dit merken we aan allerlei factoren. Naast dat vele accessoires zowel binnen als buiten te gebruiken zijn, willen we steeds meer genieten van een knusse plek in de tuin. Vandaar dat de houten overkappingen ontzettend populair zijn! Hiermee creëert u een warmte volle plek in de open lucht. Daarbij kunt u tijdens donkere regendagen evengoed buiten zitten.

Tijd voor gezelligheid

Simpel was het helemaal in 2010, maar in 2017 willen we meer beleving. We genieten namelijk steeds meer van de flora en fauna om ons heen. Desondanks blijkt wel dat de groep met groene vingers steeds kleiner wordt. Om toch flora en fauna te creëren in een tuin met weinig onderhoud, kunt u plantenbakken of ander groen aan uw schutting bevestigen. Hiermee vormt u een natuurlijke tuin en tegelijkertijd pimpt u de 'simpele' schutting. Voor meer creatieve tips voor uw schutting, kunt u terecht op onze Pinterestpagina.

Kleur is het nieuwe hout!

De tijd van het gewone hout is verleden tijd. We willen onze tuin namelijk zoveel mogelijk kleur geven. Vroeger was de standaard houten schutting de eyecatcher in de tuin, maar dit is voor de meeste mensen veranderd. Er wordt steeds vaker gekozen voor duurzame houtsoorten met een warme houtkleur. Daarbij is er beits in allerlei kleuren waarmee u uw schutting een kleurrijk tintje kunt geven.Tevens zijn betonschuttingen ook leverbaar in diverse kleuren en motieven. Met het steeds grotere aanbod aan betonnen tuinafscheidingen, wint ook deze variant steeds meer populariteit.

Duurzaamheid

2016 was al het jaar van biologisch en duurzaamheid, en ook in 2017 wordt deze trend nog eens extra gestimuleerd. Momenteel zijn duurzame schuttingen steeds meer te bekennen, waardoor het dé grote tuintrend van 2017 wordt. Onder duurzame schuttingen verstaan we de houtsoorten bankirai en douglas. Deze natuurlijke houtsoorten hebben een uiterst lange levensduur voor jarenlang plezier en amper onderhoud. Daarnaast weet composiet ook zijn marktpositie in te nemen door de ultra lange levensduur en het onderhoudsvrije materiaal.

Bekijk al het nieuws
Recente projecten
schutting met beton schutting met beton onderkant scuhutting design design schutting schutting nieuwbouw
Bekijk portfolio
Schutting laten plaatsen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
offerte aanvragen
Waarom kopen bij ons?
  • - Vrijblijvend en eerlijk advies
  • - Topkwaliteit schuttingen
  • - Altijd bereikbaar
  • - 100% Tevredenheidsgarantie
  • - Landelijke dienstverlening
Contactgegevens
  • Schutting Service
  • 1e Tussendijk 16
  • 5705 CG Helmond ( Noord-Brabant )
  • info@schuttingservice.nl
  • Tel: (+31) 06 24 73 55 31
Brochure
Brochure
Sluiten
Zomerperiode bijna aangebroken
Geachte bezoeker,

Tijdens onze zomerperiode van 1-8-2018 t/m 31-8-2018 geniet ons team van hun welverdiende vakantie.
Aangezien er sprake is van een wisselende noodbezetting kan een reactie in de zomervakantie dan ook meer dan 5 werkdagen bedragen.

Voor spoedzaken zijn we bereikbaar op nummer : (+31) 06 24 73 55 31.